Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.
Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.
Iata o varianta de parjoale cu varza.
Ingrediente:
- 500 grame varza,
- o felie de paine,
- 2 oua,
- o lingurita de verdeata tocata,
- sare, piper,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura.
Mod de preparare:
Se fierbe varza, se scurge bine de apa, se trece prin masina de tocat sau se toaca marunt cu cutitul, impreuna cu o felie de paine muiata si stoarsa si doi cartofi fierti (dupa dorinta).
Se adauga sare, piper, doua oua si putina verdeata tocata.
Se fac parjoale care se dau prin faina si se rumenesc in ulei sau untura.
Mod de servire:
Se servesc cu cartofi si salata verde.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.