Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta se poate folosi la alegere, ficat de porc, de vita sau de pasare.
Pentru aceasta reteta se poate folosi la alegere, ficat de porc, de vita sau de pasare.
Ingrediente:
- 750 g ficat,
- o lingura de unt,
- o lingurita de faina,
- o lingura de arpagic tocat,
- o lingurita frunza de patrunjel tocat,
- o ceasca zeama de carne,
- ½ ceasca de vin,
- ½ lingura de bulion,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se curata ficatul de pielita si se taie bucati.
Se infierbanta intr-o cratita o lingura de unt, se pune ficatul si se intoarce cu o furculita, cateva minute pe o parte si pe alta, ca sa se rumeneasca deopotriva.
Se pune sare, piper, arpagicul tocat marunt si frunza de patrunjel.
Se presara o lingurita de faina si se rumeneste totul cateva minute.
Se toarna vin, zeama de carne si se adauga putin bulion.
Se serveste indata ce a dat in fiert.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.