Reteta:Muschi de vaca cu sos de ciuperci

Reteta:Muschi de vaca cu sos de ciuperci

Muschiul de vaca preparat cu sos de ciuperci este o reteta foarte hranitoare si gustoasa.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- 2 linguri de untura,
- 200 g ciuperci,
- o lingura de unt,
- o lingurita de faina,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se curata muschiul de pielite. Se sareaza si se leaga ca sa aiba o forma buna.

2

Se pune intr-o tava cu doua linguri de ungura si cu 2-3 linguri de apa. Se da foc iute ca sa prinda muschiul de la inceput o crusta deasupra si sa pastreze intimpul fritului cat mai mult din mustul carnii.

3

Se unge din cand in cand cu zeama din tava. Se frige aproximativ intr-o ora si jumatate. Se taie felii.

4

Mancarea se serveste cu sos de ciuperci foarte fierbinte.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede. ...
Daca iti place friptura de vita, iata o varianta de friptura preparata la cuptor. Ingrediente: - 1,5...
Pentru rulada de carne se folosesc diverse umpluturi. Noi va propunem o reteta satioasa de care este...