Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Calcanul inmuiat in lapte si prajit in unt este fraged si are un gust deosebit astfel preparat.
Calcanul inmuiat in lapte si prajit in unt este fraged si are un gust deosebit astfel preparat.
Ingrediente:
- 1,5 kg calcan,
- 3 linguri de lapte,
- 100 g unt topit,
- 2 linguri de faina,
- 50 g unt proaspat,
- 1/2 lamaie,
- frunze de patrunjel.
Mod de preparare:
Se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte.
Se incinge unt intr-o tigaie.
Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt.
Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamiie.
Mod de servire:
Se presara patrunjel verde, tocat. Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.