Fasole verde cu sos de patrunjel. Ingrediente:
- 700g fasole verde
- 40 grame de nuci coapte ;
- 60 mililitri de ulei de masline;
- o jumatate de lingurita de coaja lamaie;
- o jumatate de lingurita de sare;
- 2 linguri sos Worcestershire;
- un catel de usturoi;
- 50 grame de frunze de patrunjel.
Fasole verde cu sos de patrunjel. Mod de preparare:
- pune frunzele de patrunjel, nucile, usturoiul, sosul Worcestershire, coaja de lamaie si sarea intr-un blender sau robot de bucatarie . Pulseaza de cateva ori pana cand ingredientele se maruntesc si se amesteca.
- mixeaza in continuare, turnand uleiul de masline incet pana cand acesta se omogenizeaza cu restul ingredientelor.
- blanseaza timp de 5 minute in apa clocotita cu sare fasolea verde. Scurge-o si toarna deasupra ei sosul pregatit.
Pofta buna!
Citeste si: Afla cum se prepara mancarea de fasole verde cu unt