Reteta: Sos de cacao de post

 Reteta: Sos de cacao de post

Sosul de cacao se prepara cu sau fara ou, dupa gust si preferinte.

Iata o reteta de post pe care o poti folosi atunci cand mananci doar preparate vegetale.

Ingrediente:

- 150 g zahar,
- ½ pahar apa,
- 2 linguri de cacao,
- o lingurita de fecula (sau faina).

Mod de preparare:

1

Se face un sirop potrivit de legat din zahar cu apa.

2

Se freaca cacao cu o lingurita de fecula cu putina apa rece panas e desfac toate cocoloasele.

3

Se toarna cate putin sirop, amestecand mereu si se pune pe masina sa dea cateva clocote, pana incepe sosul sa se ingroase.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sosul de cacao se asezoneaza la aceleasi preparate ca si sosul de ciocolata. Ingrediente: - 2 linguri...
Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...
Aceasta reteta se obtine din varza dulce umpluta cu carne si sos. Ingrediente: - o varza mijlocie,...