Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta reteta se obtine dintr-un mix de legume fierte si trecute prin sita.
Aceasta reteta se obtine dintr-un mix de legume fierte si trecute prin sita.
Ingrediente:
- 4 litri apa,
- o lingura de unt,
- 2 cepe,
- 250 grame rosii,
- 300 g cartofi,
- 2 catei de usturoi,
- o mana de fasole fidea,
- unt proaspat (cat o nuca).
Mod de preparare:
Se prajeste ceapa in unt fara sa se ingalbeneasca.
Se toarna deasupra apa sau de preferinta apa in care a fiert alt zarzavat, de exemplu conopida, fasole etc.
Se pune la fiert intr-o oala, se adauga rosii frumoase si bine coapte, cartofii curatati si taiati bucati, sare si usturoi.
Se acopera si se lasa sa fiarba.
Se trece prin sita si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Inainte de a servi, se adauga fasolea verde fiarta si taiata in bucatele mici, si putin unt proaspat.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.