Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru supa de cartofi se pregateste un rantas din grasime (unt sau ulei), ceapa si faina.
Pentru supa de cartofi se pregateste un rantas din grasime (unt sau ulei), ceapa si faina.
Cei care au probleme de sanatate pot sa treaca peste prajeala si sa puna direct legumele la fiert.
Ingrediente:
- 3 litri apa,
- 500 grame cartofi,
- un morcov,
- un patruniel,
- un praz,
- 1/2 telina,
- o ceapa,
- o lingura unt sau ulei,
- o lingura faina, sare.
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul in apa cu sare.
Cand este complet fiert, se strecoara, iar in zeama se fierb cartofii taiati bucatele.
Se prajeste putin in unt sau in ulei o ceapa taiata marunt, peste care se pune o lingura de faina.
Se stinge cu putina apa sau cu zeama din supa.
Se lasa sa dea doua, trei clocote.
Se amesteca incet cu supa, ca sa nu se formeze cocolosi.
Se mai lasa sa fiarba.
Inainte de a servi supa, se adauga frunze de patrunjel taiate fin.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.