Afla cum se face papara de paine

Pentru aceasta reteta se foloseste franzela de 1-2 zile.

Ingrediente:

- 12 felii de paine,
- 2 cesti de lapte,
- 4 linguri de branza de oi,
- 2 linguri de unt,
- 2 oua,
- o lingura de branza rasa,
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie dintr-o franzela alba felii groase de un deget. ##END STEP##

##STEP##

Se pun sa se inmoaie cu lapte. ##END STEP##

##STEP##

Se unge cu unt o forma rezistenta la foc. ##END STEP##

##STEP##

Se asaza pe fund un rand de felii de paine, se presara branza de oi, care nu trebuie sa fie iute, apoi din nou paine si branza, avand grija ca forma sa nu fie prea plina, deoarece papara creste la cuptor. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga o lingura de unt si doua oua batute cu o ceasca de lapte si putina sare. ##END STEP##

##STEP##

Se presara branza rasa. Se da la cuptor sa se rumeneasca incet, 30 minute. ##END STEP##

Mod de servire:

Papara de paine este gata in maxim 40 de minute si se serveste ca aperitiv sau ca felul doi.