Reteta la minut: Dovlecei prajiti

Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane.

Ingrediente:

- 3 dovlecei mijlocii,
- 2 linguri de faina,
- 1/2 ceasca lapte,
- 3 linguri de untura.

Mod de preparare:

##STEP##

Se rad dovleceii de coaja si se taie fie in lung, fie rotund, in felii de 1/2 centimetru grosime. Nu trebuie sa se sareze inainte de a fi pusi la prajit. ##END STEP##

##STEP##

Se infierbanta untura. Pentru ca dovleceii sa fie frumos rumeniti, trebuie prajiti in untura multa. ##END STEP##

##STEP##

Se dau dovleceii in faina, se inmoaie in lapte si din nou se dau in faina. ##END STEP##

##STEP##

Se rumenesc pe ambele parti. ##END STEP##

Mod de servire:

Trebuie serviti imediat ce sunt gata. Daca stau, se inmoaie cojita de deasupra. Se sareaza la masa.