Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane.
Aceasta reteta se prepara la fel de repede ca si dovleceii pane.
Ingrediente:
- 3 dovlecei mijlocii,
- 2 linguri de faina,
- 1/2 ceasca lapte,
- 3 linguri de untura.
Mod de preparare:
Se rad dovleceii de coaja si se taie fie in lung, fie rotund, in felii de 1/2 centimetru grosime. Nu trebuie sa se sareze inainte de a fi pusi la prajit.
Se infierbanta untura. Pentru ca dovleceii sa fie frumos rumeniti, trebuie prajiti in untura multa.
Se dau dovleceii in faina, se inmoaie in lapte si din nou se dau in faina.
Se rumenesc pe ambele parti.
Mod de servire:
Trebuie serviti imediat ce sunt gata. Daca stau, se inmoaie cojita de deasupra. Se sareaza la masa.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.