Rosii umplute cu carne si ciuperci

Daca aveti pofta de un aperitiv hranitor si satios incercati reteta de rosii umplute cu carne si ciuperci.

Ingredientele pentru aceasta reteta sunt:
12 rosii mijlocii,
- putina carne de pasare fiarta sau fripta,
- 3 - 4 ciuperci,
- sare,
- piper,
- putin otet
- maioneza

##STEP##

Mai intai se aleg rosii mijlocii, la care se taie un capac, dupa care se scobesc.

##END STEP##

##STEP##

Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet.

##END STEP##

##STEP##

Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiarta sau fripta, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte  in apa cu sare.

##END STEP##

##STEP##

Se umplu rosiile scurse cu compozitia si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

##END STEP##