Rosii umplute cu orez, maioneza si ardei copti

Afla cum sa faci un aperitiv delicios si rapid, format din rosii, orez si ardei copti.

Pentru a incepe prepararea acestuia ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
-12 rosii mijlocii,
-2 ardei,
-100 g orez,
-sare,
-piper,
- cateva frunze de salata verde sau patrunjel.

Pentru maioneza: 1 galbenus, 1 lingurita de mustar, 1 lingurita de lamaie sau otet, sare, 50 g ulei. Iata cum se prepara sosul de maioneza!

Dupa ce te-ai asigurat ca ai tot ce-ti trebuie, te apuci de treaba.

Pentru inceput alege rosii mijlocii, la care se taie un capac, dupa care se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.

Se fierbe in apa 100 g de orez; se scurge bine si se amesteca cu ardeii copti, taiati marunt si cu 2 linguri de maioneza pregatita cu mustar.

Se umplu rosiile, se asaza pe farfurie, cu salata verde sau cu frunze de patrunjel imprejur si se servesc.

Pofta buna!