Budinca de paine. Ingrediente:
- o bagheta (ar fi bine sa nu fie chiar proaspata , dar nici foarte veche);
- un cubulet de unt;-
- 5 oua;
- 200 grame de iaurt natural;
- sare, piper negru macinat, boia de ardei dulce si curcuma (dupa gust);
- 120-140 grame de cascaval.
Budinca de paine. Mod de preparare:
- taie bagheta in felii(grosimea fiecarei felii sa fie de circa 2 centimetri);
- unge o tigaie termorezistenta cu un cubulet de unt,;
- aranjeaza feliile de paine la baza tigaii;
- intr-un castron suficient de adanc, sparge ouale;
- adauga peste oua iaurtul natural;
- bate ingredientele cu un tel;
- asezoneaza compozitia obtinuta cu mirodeniile preferate si apoi amesteca;
- toarna amestecul obtinut peste painea din tigaie. Apoi presara cascavalul ras;- da budinca la cuptorul preincalzit pana la 180 grade Celsius, pentru circa 25 minute;
- scoate budinca pe o farfurie si tai-o dupa bunul-plac!
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Afla cum se face budinca de iofca cu sunca