Cum sa faci pasta de jumari

Jumarile de porc sunt delicii cunlinare mai ales in preajma sarbatorilor de iarna. Se consuma calde, reci, simple sau in diverse mancaruri. Azi iti prezentam o reteta minunata de pasta de jumari. Se face repede si e foarte satioasa. Te sfatuim chiar sa mananci cate putin in fiecare zi, pentru ca altfel pica destul de greu la stomac.

Pasta de jumari. Ingrediente:

- 250 grame de jumari(te sfatuim sa folosesti jumari de casa);

- un ou;

- o ceapa mica;

- o jumatate de lingurita de piper;

- o jumatate de lingurita de boia;

- sare, daca mai e necesar.

Pasta de jumari. Mod de preparare:

- fierbe oul mai multe minute(galbenusul trebuie sa fie tare);

- curata oul si ceapa;

- taie oul in doua si ceapa in patru;

- pune toate ingredientele in robotul de bucatarie(inclusiv dsarea, daca jumarile nu ti se par suficient de sarate);

- paseaza ingredientele in robot pana obtii pasta de jumari;

- pasta de jumari e minunata pe paine prajita, cu ceapa, rosie/castraveti murati si putina boia.

- pastreaza restul de pasta in borcane cu capac la frigider.

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Jumari de porc