Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Daca majoritatea gospodinelor prepara in zilele de post praz cu masline, atunci cand este liber la carne, puteti gati praz cu vita.
Daca majoritatea gospodinelor prepara in zilele de post praz cu masline, atunci cand este liber la carne, puteti gati praz cu vita.
Ingrediente:
- 600 g carne,
- 2 legaturi de praz,
- o lingura de bulion,
- o bucatica de zahar,
- sare.
Mod de preparare:
Se taie carnea in bucati potrivite.
Se pune pe ochiul de la aragaz o cratita cu apa fiarta si se toarna bucatile de carne. Se spumeaza carnea si se lasa la fiert timp de o ora turnand din cand in cand putina apa calda.
Se curata prazul. Se taie in bucati potrivite si se adauga in cratita in care fierbe carnea de vita doar atunci cand aceasta este fragezita.
Prazul fierbe foarte repede, si daca sta prea mult la foc, se farama.
Se adauga bulion de rosii si o bucatica de zahar (optional pentru ca prazul este un tip de ceapa mai dulce).
Se potriveste de sare. Se da la cuptor.
Mancarea poate fi luata de pe foc atunci cand scade sosul.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.