Pulpa de vitel la tava

Pulpa de vitel la tava

Pulpa de vitel pregatita la tava este un preparat culinar care nu necesita o indemanare deosebita in bucatarie.

Pentru acest tip de friptura la cuptor se alege carne de vitel pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.

Ingrediente:

- 1,5 kg carne,
- o lingura de ulei sau unt,
- sare.

Mod de preparare:

1

Se alege o pulpa cam de 1,5 kg. Se da sare, se tine o jumatate de ora, se pune apoi in tava, se unge cu unt sau cu ulei si se da la cuptor la foc potrivit.

2

Se tine o ora si jumatate. Se unge din timp in timp cu zeama pe care o lasa.

3

Se taie felii, se serveste cu cartofi sau cu legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si fiert cu o lingura de apa.

Etichete: pulpa vitel, carne, friptura

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Pentru ca pulpa de vitel este o carne fara prea multa grasime, ea se poate impana cu...
Roast Beef-ul este o friptura de vita frageda si impanata, luata de la coaste. Ingrediente: - 2...
Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate,...