Reteta: Muschi de vaca umplut

Pentru aceasta reteta se recomanda carne de manzat pentru ca este mai frageda si fierbe mai repede.

Ingrediente:

- 1,5 kg muschi,
- o fie de paine,
- o ceapa mica,
- un ou,
- sare, piper,
- frunza de patrunjel,
- 2 linguri de unt,
- 3 linguri de smantana.

Mod de preparare:

##STEP##

Se curata muschiul de pielite. Se scoate muschiuletul alaturat, care cade de altfel singur cand sunt toate pelitele scoase. ##END STEP##

##STEP##

Se despica muschiul in doua in lungime, dar nu de tot. Se scoate o fasie de carne din mijloc, care se trece prin masina de tocat impreuna cu muschiuletul. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga o felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa tocata si prajita usor in unt, sare, piper, putin patrunjel tocat si un ou. ##END STEP##

##STEP##

Se umplu muschiul cu aceasta tocatura si se leaga bine sau se coase ca sa-si revina la forma lui. ##END STEP##

##STEP##

Se pune la cuptor intr-o tava cu putina apa sau cu zeama de carne. Se unge din cand in cand cu unt topit. ##END STEP##

##STEP##

Cand este gata se scurge grasimea din tava, se pun cateva linguri de smantana si se mai tine la foc fara sa fiarba. ##END STEP##

Mod de servire:

Se scot atele, se taie felii si se serveste cu sosul fripturii si cu cartofi sau cu alte legume.