Snitel de caprioara

Snitelul de caprioara este o reteta la minut si se prepara la fel ca si celelate tipuri de snitel obtinut din carne de pasare, de vita sau de porc.

Ingrediente:

- 750 g carne,
- o lingura de faina,
- 2 oua,
- 2 linguri de pesmet,
- 2 linguri de untura (se poate amesteca cu ulei),
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie felii de carne din spinare sau din pulpa, se bat usor cu ciocanul de lemn.

##STEP##

Se stropesc cu putin otet inainte de a le pune la prajit. Se sareaza.

##STEP##

Se dau in faina, in ou batut si apoi in pesmet foarte fin.

##STEP##

Se infierbanta o lingura de untura si o lingura de ulei intr-o tigaie.

##STEP##

Cand grasimea este foarte fierbinte, se pun snitelele sa se rumeneasca pe o parte, apoi se intorc pe cealalta parte.

##STEP##

Dupa ce se rumenesc frumos pe ambele parti, snitelele de caprioara se asaza pe o farfurie fierbinte. Se servesc cu garnitura de legume.