Telina cu carne de vita

Carnea de vita poate fi asezonata cu orice tip de legume, inclusiv cu telina, o leguma medicament recomandata de medici.

Ingrediente:
   

- 600 g carne,
- un kg telina,
- o lingura de untura/ulei,
- 3 linguri de zahar,
- o lingurita de faina,
- sare.

Mod de preparare:

##STEP##

Se taie carnea in bucati potrivite, se spala, se scurge de apa si se pune la calit intr-o cratita cu o lingura de untura/ulei. ##END STEP##

##STEP##

Dupa ce si-a schimbat culoarea, se pune sare si putina apa pentru ca vita sa fiarba cel putin o ora. ##END STEP##

##STEP##

Din cand in cand se adauga putina apa. ##END STEP##

##STEP##

Se curata telina, se taie in bucati potrivite si se caleste usor, separat in putin ulei. ##END STEP##

##STEP##

Se adauga peste carne, cand aceasta este aproape fiarta. ##END STEP##

##STEP##

La sfarsit se pune un praf de sare si putin sos de zahar ca la mancarea de morcovi. ##END STEP##

##STEP##

Se tine pe foc pana fierbe. Se da la cuptor o jumatate de ora. ##END STEP##

##STEP##

Mancarea astfel preparata se serveste calda cu garnitura de orez si salata de varza dulce. ##END STEP##