Cum sa faci pulpa de miel la cuptor

Pulpa de miel la cuptor e la mare cautare in Romania, mai ales de sarbatorile pascale! Azi, ti-am pregatit o astfel de reteta. E simpla si ofera un gust de neuitat. Incearc-o si iti garantam ca o vei repeta!

Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente:

- pulpa de miel;

Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente pentru marinada:

- 150 mililitri de sos de soia;

- 3 linguri de ulei de masline;

- 5 catei de usturoi;

- sucul de la o jumatate de lamaie;

- amestec de piper macinat, dupa gust;

- condimente pentru carne, dupa gust;

- chimion, dupa gust.

Pulpa de miel la cuptor. Mod de preparare:

- curata pulpa de miel;

- spala pulpa de miel, apoi usuc-o binel

- fa mici incizii pe ambele parti ale pulpei de miel, folosind un cutit;

- maseaza pulpa de miel cu sare;

- pregateste marinada din sos de soia, suc de lamaie, ulei de masline, usturoi pisat, condimente pentru carne, piper macinat si chimion;

- maseaza pulpa de miel cu marinada;

- inveleste pulpa, cu tot cu farfurie in care se afla, intr-o folie alimentara;

- lasa pulpa la marinat peste noapte, la frigider;

- scoate pulpa din frigider si transfer-o intr-o punga de copt;

- leaga bine captele cu ata si baga punga la cuptor;

- coace pulpa timp de 2 ore, la 150 grade Celsius;

- scoate pulpa din punga si pune-o pe un platou;

- poti decora platoul cu legumele preferate;

- serveste pulpa de miel la cuptor alaturi de garnitura preferata.

Citeste si: Cum sa faci TOCANITA de MIEL