Cum sa echilibrezi acidul gastric. Consuma acest amestec natural!

Problemele gastrice nu trebuie tratate cu superficialitate, deoarece complicatiile pot fi grave. Din pacate, frecventa gastritelor a crescut simtitor, in zilele noastre, din cauza alimentatiei nesanatoase.

Cand mananci necorespunzator, atat calitativ, cat si cantitativ, se instaleaza hiperaciditatea. Aceasta poate duce la arsuri stomacale, disconfort in zona stomacului, indigestie sau balonare. Daca viata dezordonata continua, te poti imbolnavi de gastrita sau, mai rau, de ulcer. Daca aceste simptome iti sunt familiare, renunta la cafea si la tutun. Evita alimentele picante, grase sau prajite. De asemenea, muraturile, fructele acre, lintea, fasolea, sfecla, salatele crude, pastele fainoase, ciocolata si sucurile carbogazoase sunt periculoase.

Problemele gastrice trebuie tratate de catre specialist, insa poti incerca sa te insanatosesti si acasa. Iti prezentam un amestec ideal pentru echilibrarea acidului gastric.

Ai nevoie de:

- un mar;

- un cartof

Mod de preparare:

- curata cartoful si da-l pe razatoare, iar apoi stoarce zeama din el prin intermediul unui tifon.

- fa aceiasi pasi si in cazul marului.

- amesteca cele doua sucuri.

- consuma amestecul rezultat de doua ori pe zi, inainte de pranz si inainte de cina.

- repeta pana cand simti o ameliorare.