Cum sa faci gogosi cu branza de vaci. Dureaza o jumatate de ora

Iti plac gogosile facute in casa? Daca da, astazi ti-am pregatit o reteta simpla si rapida. In jumatate de ora, vei obtine niste gogosi delicioase, fine si aromate. Cheia acestei retete o reprezinta branza de vaci.

Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente:

- 250 grame de branza de vaci;

- un praf de sare;

- 70 grame de zahar;

- un ou;

- 60 mililitri de ulei vegetal;

- 230 grame de faina de grau;

- o lingurita de praf de copt;

Gogosi cu branza de vaci. Ingrediente pentru topping:

- 50 grame de zahar;

- o lingurita de scortisoara.

Gogosi cu branza de vaci. Mod de preparare:

- adauga intr-un castron branza de vaci, praful de sare, zaharul, uleiul si oul;

- amesteca ingredientele din castron cu ajutorului unei furculite. Poti de asemenea sa amesteci cu presa pentru cartofi;

- combina faina cu praful de copt, intr-un alt castron, apoi amesteca folosind o lingurita;

- incorporeaza faina cu branza si amesteca bine cu spatula;

- transfera pe suprafata de lucru si strange totul intr-o bila. Daca vrei, poti adauga bucati de mere / pere;

- imparte in jumatate si modeleaza doua snururi de cam aceeasi lungime;

- imparte in bucati mai mici cu o racleta si rotunjeste fiecare bila;

- combina zaharul si scortisoara intr-o farfurie;

- treci fiecare bila prin amestecul de zahar si scortisoara;

- transfera bilele intr-o tava tapetata cu hartie de copt la o distanta una de alta.

- introdu tava in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius;

- vei coace gogosile timp de 20-22 minute.

Citeste si: Cum sa faci GOGOSI BANATENE