Cum sa prepari CREMA de GRIS cu BANANA si COCOS

Iti prezentam, astazi, o reteta de crema foarte fina, pe baza de gris, fulgi de cocos si banana.

Crema de gris cu banana si cocos

Ingrediente:

- 3 linguri de gris;

- 4 linguri de fulgi de cocos;

- o banana medie;

- 250 mililitri de lapte;

- o lingura de mascarpone.

Mod de preparare:

- amesteca grisul cu 150 militri de lapte.

- pune amestecul la foc mic.

- amesteca din cand in cand.

- adauga treptat restul de lapte, dupa ce observi ca amestecul a inceput sa fiarba. Nu uita sa amesteci fara oprire, in timp ce adaugi laptele!

- continua pana cand grisul devine moale, cremos.

- adauga mascarpone, fulgii de cocos si banana pisata.

- rade chiar si putina coaja de lamaie deasupra(optional).

Spor la preparat si pofta buna!