Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Iahnia de cartofi este mai putin cunoscuta decat iahnia obtinuta din fasole boabe.
Iahnia de cartofi este mai putin cunoscuta decat iahnia obtinuta din fasole boabe.
Daca vrei sa incerci aceasta reteta de post, afla din ce ingrediente se prepara si urmeaza pasii de mai jos.
Ingrediente:
- un kg cartofi,
- 2 cepe,
- 2 linguri de ulei,
- o ceasca apa,
- o lingura de bulion,
- sare,
- o frunza mica de dafin,
- 3 rosii,
- verdeata tocata.
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie in lung, in sferturi.
Se prajeste in ulei ceapa taiata marunt si cand s-a ingalbenit, se pun cartofii.
Se lasa putin, pe foc, apoi se toarna o ceasca de apa in care s-a adaugat o lingura de bulion, sare si o frunza de dafin.
Se lasa sa fiarba inabusit fara sa se mai amestece cu lingura in cratita.
Daca mai trebuie, se adauga putina apa. Se pot pune si cateva rosii taiate in doua si fara seminte.
La sfarsit se adauga putin patrunjel sau marar tocat.
Se lasa sa se racoreasca inainte de a servi.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.