Reteta: Spanac cu ciuperci la cuptor

Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor.

Ingrediente:

- 1 kg spanac,
- 150 g ciuperci,
- 3 linguri de unt,
- 2 linguri de branza rasa.

Mod de preparare:

##STEP##

Se alege si se spala spanacul in mai multe ape. ##END STEP##

##STEP##

Se opareste in apa clocotita, cu sare. ##END STEP##

##STEP##

Se scurge apasand ca sa iasa toata apa si se pune intr-o cratita cu o lingura de unt. ##END STEP##

##STEP##

Separat se inabusa in unt ciupercile curatite si taiate felii. ##END STEP##

##STEP##

Se amesteca spanacul cu ciupercile, se adauga branza rasa si o lingura de unt. ##END STEP##

##STEP##

Se asaza intr-o forma rezistenta la foc, se presara branza si putin unt, se da cateva minute sa se rumeneasca deasupra. ##END STEP##