Calcan prajit in unt

Calcanul inmuiat in lapte si prajit in unt este fraged si are un gust deosebit astfel preparat.

Ingrediente:

- 1,5 kg calcan,

- 3 linguri de lapte,

- 100 g unt topit,

- 2 linguri de faina,

- 50 g unt proaspat,

- 1/2 lamaie,

- frunze de patrunjel.

Mod de preparare:

##STEP##

Se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. ##END STEP##

##STEP##

Se incinge unt intr-o tigaie. ##END STEP##

##STEP##

Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt. ##END STEP##

##STEP##

Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamiie. ##END STEP##

Mod de servire:

Se presara patrunjel verde, tocat. Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.