Nisetru pane

Nisetrul pane inseamna peste taiat in felii si dat prin faina, ou si pesmet inainte de a fi prajit.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 1,5 kg peste,

- 100 g unt,

- amestecat cu ulei,

- 2 oua,

- 2 linguri de faina,

- 2 linguri de pesmet.

Mod de preparare:

##STEP##

Se curata nisetrul de piele, se taie felii subtiri si apoi in bucati egale de 4-5 cm. ##END STEP##

##STEP##

Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. ##END STEP##

##STEP##

Se infierbanta unt amestecat cu ulei. ##END STEP##

##STEP##

Se usuca pestele cu o carpa curata, se da prin faina, apoi in ou si in pesmet. ##END STEP##

##STEP##

Se prajeste. ##END STEP##

##STEP##

Se serveste fierbinte cu sos tartar. ##END STEP##