Rosii umplute cu peste

O mancare delicioasa, usora si extrem de sanatoasa o reprezinta rosiile umplute cu peste.

Pentru a prepara aceasta reteta ai nevoie de urmatoare ingrediente:
- 12 rosii mijlocii,
- putin peste fiert, fript sau o conserva de peste (preferabil ton)
- 3 - 4 ciuperci fierte sau la conserva,
- sare,
- piper,
- putina zeama de lamaie sau otet (preferabil balsamic)
- sos maioneza (optional)

Mod preparare

##STEP##

Se face cate un capac la rosii dupa care se scobesc.

##END STEP##

##STEP##

Se lasa rosiile sa se scurga dupa ce s-a dat pe ele cu sare, piper si otet.

##END STEP##

##STEP##

Se taie marunt pestele fiert sau fript sau se desface si se scurge conserva de peste.

##END STEP##

##STEP##

Intr-un bol, se amesteca pestele cu maioneza, ciupercile, sare si piper.

##END STEP##

##STEP##

Se umplu rosiile scurse cu amestecul de mai sus si aseaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.

##END STEP##