O mancare delicioasa, usora si extrem de sanatoasa o reprezinta rosiile umplute cu peste.
Pentru a prepara aceasta reteta ai nevoie de urmatoare ingrediente:
- 12 rosii mijlocii,
- putin peste fiert, fript sau o conserva de peste (preferabil ton)
- 3 - 4 ciuperci fierte sau la conserva,
- sare,
- piper,
- putina zeama de lamaie sau otet (preferabil balsamic)
- sos maioneza (optional)
Mod preparare
##STEP##
Se face cate un capac la rosii dupa care se scobesc.
##END STEP##
##STEP##
Se lasa rosiile sa se scurga dupa ce s-a dat pe ele cu sare, piper si otet.
##END STEP##
##STEP##
Se taie marunt pestele fiert sau fript sau se desface si se scurge conserva de peste.
##END STEP##
##STEP##
Intr-un bol, se amesteca pestele cu maioneza, ciupercile, sare si piper.
##END STEP##
##STEP##
Se umplu rosiile scurse cu amestecul de mai sus si aseaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur.
##END STEP##