Iti prezentam, astazi, o salata speciala, care merge in orice sezon, desi este o traditie pe masa de Revelion a romanilor. Ne referim la salata Perla Neagra.
Salata Perla Neagra. Ai nevoie de:
- 200 grame de carne de vita;
- 4 oua fierte bine(sa aiba galbenusul tare)
- 100 grame de nuci;
- o mana de masline negre mai mari;
- cateva linguri de maioneza facuta acasa;
- 150 grame de cascaval;
Salata Perla Neagra. Ce trebuie sa faci:
- spala carnea si fierbe-o;
- taie carnea fasii;
- piseaza nucile marunt.
- da cascavalul pe razatoare;
- da si ouale pe razatoare, fara sa le amesteci cu cascavalul;
- aseaza cate un strat din: carne, nuci, 3/4 cascaval ras, oua;
- peste fiecare strat vei pune maioneza;
- decoreaza, la final, salata cu cascaval ras si cu masline.
Spor la treaba si pofta buna!
Citeste si: Cum sa prepari cea mai buna salata boeuf