Cum sa faci salata Perla neagra

Iti prezentam, astazi, o salata speciala, care merge in orice sezon, desi este o traditie pe masa de Revelion a romanilor. Ne referim la salata Perla Neagra.

Salata Perla Neagra. Ai nevoie de:

- 200 grame de carne de vita;

- 4 oua fierte bine(sa aiba galbenusul tare)

- 100 grame de nuci;

- o mana de masline negre mai mari;

- cateva linguri de maioneza facuta acasa;

- 150 grame de cascaval;

Salata Perla Neagra. Ce trebuie sa faci:

- spala carnea si fierbe-o;

- taie carnea fasii;

- piseaza nucile marunt.

- da cascavalul pe razatoare;

- da si ouale pe razatoare, fara sa le amesteci cu cascavalul;

- aseaza cate un strat din: carne, nuci, 3/4 cascaval ras, oua;

- peste fiecare strat vei pune maioneza;

- decoreaza, la final, salata cu cascaval ras si cu masline.

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa prepari cea mai buna salata boeuf