Cum sa faci bors de dovlecei cu stevie

Ti-e pofta de o ciorba gustoasa, fara carne si plina de vitamine? Borsul de dovlecei cu stevie este solutia ideala. Sanatate curata, asa cum ne place noua, romanilor, sa spunem!

Ingrediente bors de dovlecei cu stevie:

- o legatura de ceapa verde;

- un morcov;

- 500 ml bors;

- 3 dovlecei;

- o legatura de stevie;

- o telina;

- un pastarnac;

- un ardei kapia;

- paste;

- o legatura de leustean;

- un ou;

- sare;

- piper;

- ulei.

Mod de preparare bors de dovlecei cu stevie:

- curata ceapa si ardeiul si toaca-le marunt;

- curata morcovul telina si pastarnacul si da-le pe ochiurile mari ale razatoarei;

- pune legumele tocate si rase mai devrmee la calit in ulei;

- adauga apa si lasa amestecul sa fiarba pentru un sfert de ora;

- adauga dovleceii taiati cuburi, stevia tocata, pastele si apa cat sa depaseasca legumele;

- adauga borsul cloclotit, cand dovleceii sunt aproape fierti;

- fa zdrente din oul batut;

- adauga sare si piper, dupa gust;

- dupa ce ai fiert totul, opreste focul si adauga leusteanul tocat.

Spor la treaba si pofta buna! Borsul e gustos atat cald cat si rece.