Cum sa faci supa de galuste

Supa de galuste este prezenta pe masa multor romani. Se face dupa multe retete si e foarte populara. Azi, ti-am pregatit o reteta aparte de supa de galuste. E supergustoasa si se face rapid. Ia un pix si o foaie si noteaza!

Supa de galuste. Ingrediente:

- 3 litri de supa;

- 4 cartofi;

- un morcov;

- un ardei gras;

- 2 rosii;

- o ceapa;

- 5 catei de usturoi;

- marar;

- patrunjel;

- sare, dupa gust;

- piper, dupa gust;

- alte condimente, dupa gust.

-sare, piper negru, condimente – dupa gust.

Supa de galuste. Ingrediente pentru chiftele de cascaval:

- 150 grame de cascaval;

- 60 grame de unt;

- un ou;

- 100 grame de faina;

- marar.

Supa de galuste. Mod de preparare:

- da cascavalul prin razatoarea mare;

- adauga mararul tocat, oul si untul moale;

- amesteca, incorporeaza faina si mai amesteca o data. Vei obtine o minge de aluat, pe care o o vei muta intr-o punga;

- taie ceapa, rosia si ardeiul gras cuburi;

- taie cartofii dupa forma dorita;

- taie morcovul pai, apoi fa bucati mai mici(3-4 bucatele);

- infierbanta nitel uleiul din cratita;, apoi adauga ceapa si prajeste-o putin;

- adauga morcovul si ardeiul gras. Caleste legumele pentru 3 minute;

- adauga rosiile, amesteca, acopera cratita cu capac si inabuseste legumele laolalta, la foc mediu;

- toarna supa si adu-o in punctul de fierbere;

- adauga cartofii;

- fierbe supa, pana cartofii vor fi aproape gata;

- modeleaza chittele mici de cascaval cat fierbe supa;

- adauga chiftelele in supa si mai fierbe amestecul inca 5-6 minute;

- adauga sare, piper si alte condimente, dupa gust;

- carnea, pe baza careia ai fiert supa, separ-o de oase si adaug-o in cratita;

- adauga usturoiul dat prin presa si verdeata tocata;

- pune capac cratitei si lasa supa sa se imbibe.

Spor la treaba si pofta buna!

Citeste si: Cum sa faci supa de peste. Dureaza o jumatate de ora