Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceste legume rotunde, mici si verzi se prepara impreuna cu sos alb si se dau la cuptor.
Aceste legume rotunde, mici si verzi se prepara impreuna cu sos alb si se dau la cuptor.
Ingrediente:
- 1 kg varza,
- 1/2 lingura de faina,
- 2 linguri de unt,
- o ceasca lapte,
- 2 linguri de smantana,
- 2 linguri de branza rasa,
- o lingurita de pesmet,
- sare.
Mod de preparare:
Se fierbe varza cu multa apa, se scurge.
Se asaza intr-o forma unsa cu unt.
Cat fierbe varza de Bruxelles se face un sos alb din 1/2 lingura de unt si 1/2 lingura faina.
Dupa ce s-a fiert se pune sosul alb.
Se da la cuptor iute, pana se rumeneste deasupra.
Mod de servire:
Varza de Bruxelles se poate servi cu smantana.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.