Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.
Aceasta reteta din Ardeal se obtine din straturi alternative de varza cu carne tocata si smantana.
Ingrediente:
- o varza miilocie,
- 750 g carne macra,
- o ceapa,
- 4 linguri de untura,
- o ceasca de smantana,
- sare, piper.
Mod de preparare:
Se prajeste in untura, cu putina ceapa, carnea data prin masina.
Se toaca potrivit de marunt o varza frumoasa, se opareste cu apa clocotita cu sare, se scurge foarte bine.
Se unge o cratita cu o lingura de untura, se pune un rand de varza, unul de carne, o lingura de smantana si se continua alternand varza, carne si smantana.
Ultimul rand trebuie sa fie de smantana. Se potriveste de sare si piper. Se da la cuptor.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.